Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

MOŽNOSTI PRODAJE LOKALNO PRIDELANE HRANE V OŠ POD GORO, OŠ OB DRAVINJI IN OŠ LOČE

Vabimo vse, ki vas zanima poslovno sodelovanje, da se 20. novembra 2014, ob 16.00, na OŠ POD GORO, Šolska ulica 3, Slovenske Konjice – v jedilnici udeležite sestanka na temo: »Možnosti prodaje lokalno pridelane hrane v OŠ POD GORO, OŠ OB DRAVINJI in OŠ LOČE«.

»Otroci so naše največje bogastvo« je stari rek, ki se ga v naših zavodih zelo dobro zavedamo. Otroci v šoli zaužijejo pomemben del svojih dnevnih obrokov in prav zato je naša skrb, da jim ponudimo čim bolj kvalitetno in raznoliko hrano. Vsi pa se zavedamo, da je zdrava in kvalitetna hrana pridelana v domačem okolju, brez več mesečnega skladiščenja in dolgega transporta.  

 

Z vidika veljavne zakonodaje s področja javnih naročil nam je bilo več let onemogočeno nabavljati od lokalnih kmetov, saj je veljala najnižja cena živil. Po mnogih letih so se pokazale slabosti te zakonodaje in tako je s spremembami Zakona o javnem naročanju ponovno omogočen nakup domače pridelane hrane od lokalnih pridelovalcev. 

 

Namen tega srečanja je, da se spoznamo in vam predstavimo način in možnosti prodaje viškov pridelane hrane iz lokalnih kmetij. Seznanili vas bomo s količinsko porabo zelenjave, mleka, kruha in mesa v našem zavodu. Predstavili vam bomo naše želje in tudi zahteve, ki jih imamo do naših dobaviteljev. 

 

Ker želimo popestriti naše jedilnike in otrokom nuditi le najboljše, Vas vse zainteresirane pridelovalce in predelovalce vabimo k poslovnemu sodelovanju.

 

Stopimo  skupaj in prispevamo k boljšim možnostim prehranjevanja naših otrok.

 

Vljudno vabljeni.

 

 

OŠ POD GORO                                OŠ OB DRAVINJI                             OŠ LOČE

Ravnateljica:                                     Ravnateljica:                                     Ravnateljica: 

Darja Ravnik                                     Nevenka Brdnik                               Metka Ambrož Bezenšek

Oglejte si tudi