Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Novoletna gledališka predstava: MULC VAS GLEDA

 

Odštevanje je končano. Pa smo na novem začetku. Srečno 2015.

 

Da bodo prvi dnevi novega leta kar se da prijetni, slikoviti in nasmejani Vas vabimo, da se nam pridružite na novoletni gledališki predstavi

 

M U L C   V A S   G L E D A !

v soboto, 3. 1. 2015, ob 19. uri, v Domu kulture Slovenske Konjice.

 

Vstopnica za predstavo polno smeha je prekrasno božično-novoletno darilo, tako za vaše najbližje, kot tudi za sodelavce ali zaposlene v podjetju. Vstopnice po ceni 13 € lahko kupite v Domu kulture, Mestni trg 4, 3210 Slovenske Konjice ali jih naročite po telefonu 03 758 04 37 od ponedeljka do petka, med 7. in 15. uro. Po predstavi bomo skupaj nazdravili vsemu novemu, kar za nas pripravlja 2015. Zakaj ne bi novega leta začeli nasmejano!?!

 

Srečno in nasmejano 2015!

mag. Renata Klančnik, direktorica

  

O predstavi:

O svetu odraslih, pasteh sodobne vzgoje, odnosih v družini in prvi ljubezni bo skozi otroške oči, z zvrhano mero navihanega humorja, spregovoril Bojan Emeršič kot Mulc. Monokomedija, v kateri pa nastopajo vse ključne osebe, ki navihanemu mulcu poskušajo razložiti pravila sveta. Vendar pa pogled na odrasle razkriva vrsto nasprotujočih si zgledov, ki dajejo misliti da vse le ni tako črno-belo. Monokomedijo, ki je nastala po besedilu Roka Vilčnika in Bojana Emeršiča, je režiral Jaša Jamnik.

Oglejte si tudi