Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Župan podelil priznanje podjetju Schiki d.o.o.

Dopoldne je župan Slovenskih Konjic Miran Gorinšek obiskal podjetje Schiki d.o.o. in si ogledal njihov proizvodni obrat.

Podjetje Schiki d. o. o. je danes uspešno družinsko podjetje, ki raste s trdim delom, kakovostnimi izdelki, stalnim razvojem in zadovoljnimi kupci.

Podjetje se primarno ukvarja s proizvodnjo in dobavo transportnih trakov, jermenov, kovinskih delov - skratka z vsem, kar je potrebno za pogon. Med vrsticami je bilo prav tako slišati njihov malce smešen a resničen slogan »KJER NAS NI VSE STOJI«. Pred kratkim pa so svojo dejavnost razširili še za obrat plastike, kjer ekstrudirajo plastične dele in sestavljajo modularne transportne trakove.

V podjetju se zavedajo, da sta kakovost izdelkov in ustrezno tehnično svetovanje pri izbiri posameznega izdelka bistvena za pridobitev novih in ohranitev starih kupcev. Za kvaliteten izdelek in zadovoljno stranko se trudijo vsi v podjetju, od komercialistov, ki ustrezno tehnično svetujejo stranki pri izbiri izdelka, do proizvodnih delavcev, kontrolorjev in montažerjev, ki izdelek za stranko pripravijo in namestijo na transportno konstrukcijo.

Na obisku sta se župan Slovenskih Konjic, gospod Miran Gorinšek in direktor podjetja Schiki d. o. o., gospod Srečko Širca sprehodila po proizvodnem obratu. Pogovor je tekel o tekočih zadevah in nadaljnjem sodelovanju med podjetjem in lokalno skupnostjo.

Pogovor so zaključili s podelitvijo priznanja podjetju Schiki d. o. o. ob 25. obletnici delovanja družinskega podjetja.

Oglejte si tudi