Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
22°C
9°C
NED.
23°C
11°C

zaposlitev

Koroška regija
Ponedeljek, 27. Maj. 2019

Elektrikar, v oddelku elektro vzdrževanje (m/ž)

Glavne naloge izbranega kandidata bodo: neposredno vzdrževanje strojev in naprav ter nizko napetostnih in srednje napetostnih elektro instalacij ter opreme; izvajanje preventivnega in tekočega vzdrževanje s poudarkom na zmanjšanju zastojev; nadzor posameznih električnih veličin na merilnih in zaščitnih napravah; nadzor nad delovanjem delovne opreme,..
Moje Delo
Koroška regija
Sobota, 01. Junij. 2019

Sortirec in pakirec

Zadolžitve: kontroliranje izdelkov, prebiranje in pakiranje izdelkov, pomoč pri odpremi izdelkov...
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2019

Delavec za lažja dela (m/ž) na Koroškem

Iščete zaposlitev in ste natančni, imate ročne spretnosti ter oster vid? Potem imamo primerno delovno mesto za vas! Če imate voljo do dela in želite biti del uspešnega tima sodelavcev ter prispevati k razvoju podjetja v domači regiji, vam ponujamo novo zaposlitveno priložnost. Ne odlašajte s prijavo na delovno mesto.
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2019

Razrezovalec materiala m/ž na Koroškem

Iščete zaposlitev in imate izkušnje z delom na strojih? Potem imamo primerno delovno mesto za vas! Tehnološko opremljeno podjetje, ki ima proizvodni obrat na Koroškem, v svojo sredino vabi nove sodelavce. Ponujajo delo v proizvodnji v čistem okolju, dvoizmensko delo in dela proste vikende. Če želite biti del uspešnega tima sodelavcev ne odlašajte s prijavo na delovno mesto: Razrezovalec materiala.
Moje Delo