Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
11°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C

zaposlitev

Koroška regija
Četrtek, 28. November. 2019

Brusilec

BRUŠENJE PO PREDPISANEM TEHNOLOŠKEM POSTOPKU Upravna enota delovnega mesta oziroma dela SLOVENJ GRADEC Izobrazba nižja poklicna, Strojništvo in obdelava kovin Alternativna izobrazba osnovnošolska, Tajniško in administrativno delo Trajanje zaposlitve Določen čas, 6 mesecev Delovni čas polni delovni čas Delovne izkušnje 6 mes Drugi pogoji DELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVI...
Careerjet
Koroška regija
Sobota, 30. November. 2019

Tehnično-operativni menedžer proizvodnje m/ž

Imate vodstvene in organizacijske izkušnje v proizvodnih procesih? Stremite k nenehnim izboljšavam in optimizaciji procesov? Si prizadevate za visoko motiviranost svojega tima? Nadgradite svojo kariero!
Moje Delo
Koroška regija
Nedelja, 01. December. 2019

Prodajalec (m/ž) Slovenj Gradec

Vaše naloge bodo: pomoč kupcem pri izbiri blaga, delo na oddelkih in na blagajni, skrb za urejenost trgovine...
Moje Delo
Koroška regija
Nedelja, 01. December. 2019

Strokovni sodelavec v marketingu (m/ž)

Ciljno usmerjeno in prepoznavno podjetje na področju organizacije počitnic in storitev za prosti čas v Koroški regiji v svoj krog vabi, komunikativno, vedoželjno in pozitivno naravnano osebo z izkušnjami iz marketinških aktivnosti.
Moje Delo
Koroška regija
Sreda, 11. December. 2019

Razrezovalec materiala m/ž na Koroškem

Iščete zaposlitev in imate izkušnje z delom na strojih? Potem imamo primerno delovno mesto za vas! Tehnološko opremljeno podjetje, ki ima proizvodni obrat na Koroškem, v svojo sredino vabi nove sodelavce. Ponujajo delo v proizvodnji v čistem okolju, dvoizmensko delo in dela proste vikende. Če želite biti del uspešnega tima sodelavcev ne odlašajte s prijavo na delovno mesto: Razrezovalec materiala.
Moje Delo
Koroška regija
Četrtek, 12. December. 2019

Vodja topilnice m/ž

Zaradi širitve poslovanja in povečanega obsega dela iščemo VODJO TOPILNICE, ki bo skupaj s sodelavci skrbel za kakovostno litje naših ulitkov in soustvarjal prihodnost uspešnega podjetja na globalnem trgu.
Moje Delo
Koroška regija
Četrtek, 12. December. 2019

Električar m/ž

Za našega naročnika, proizvodno podjetje s sedežem v Muti, iščemo "Električarja" m/ž.
Moje Delo
Koroška regija
Sobota, 14. December. 2019

Vodja kontrolinga m/ž

Za našega naročnika, mednarodno priznano in uveljavljeno podjetje, ki proizvaja vse vrste baterij v treh moderno opremljenih tovarnah, iščemo novega sodelavca za delovno mesto Vodja kontrolinga.
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 16. December. 2019

Voznik na območju Koroške (m/ž)

Uspešno, prepoznavno in vodilno partnersko podjetje, ki izvaja poštne storitve v svoj kolektiv vabi zanesljive in pozitivno naravnane kandidate. Ste komunikativni, nasmejani in odlični v opravljanju nalog? Pohitite s prijavo in se potegujte za mesto v super ekipi.
Moje Delo