Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Izjemno uspešna in všečna Modna revija lokalov mestnega jedra Slovenj Gradca

Na modni reviji so se z lastnimi kreacijami predstavile tudi domače umetnice iz D.tajl concept store - kolekcija Modri rekl'c, pospremila jo je avtorska glasba zasedbe Kromatik, fotografirali so člani Foto kluba Koroška
 

Na imenitnem dogodku v središču Slovenj Gradca, Modni reviji lokalov mestnega jedra 

so svoje prodajne produkte pod reflektorji  in na stojnicah predstavili: Zlatarstvo Pečnik, Studio Jana Hribernik, Lepotilni salon Nikky, Salon lepote Dotik, NoVello Slovenija fotoepilacija - Slovenj Gradec, Frizerstvo Maja, Tinefrizer, Frizerski salon Maša, Lisca, Analina Evelina, MADAM IRIS Slovenj Gradec, Prodajalna Tajda, Trgovina Malček, Umetniško oblikovanje Alenka Seničar (parada ponosnih predpasnikov), Stanka Blatnik, 20 prstov, Alpina Fashion, Obutev Tejči, Mestna cvetličarna, RoyalPub RoyalCaffé, BeetBox in USPUT. Dogodek je potekal v soorganizaciji ARS CAFE mestna kavarna in D.tajl concept ter Spotur Slovenj Gradec.

 

Za avtorsko glasbo, narejeno izključno za modno revijo so poskrbeli člana banda Jazoo, Tomaž Pačnik na klaviaturah in Matjaž Mlakar na saksofonih ter DJ Dejan Klemenc, ki so nastopili pod imenom trio KROMATIK. Za fotografije so poskrbeli člani Foto kluba Koroška. Kot pravi idejni vodja uspešne prireditve, David Šisernik (ARS CAFE mestna kavarna), ekipa že načrtuje prihodnjo revijo in k sodelovanju vabi še več lokalov iz mestnega jedra, pa tudi modelov.

 

Soustvarjalci modne revije se niso ustrašili grozečih sivih oblakov in s pozitivno energijo pregnali prve dežne kaplje. 

 

V jeseni, v počastitev 100. rojstnega dne  kulturnega vizionarja Karla Pečka, bo ekipa D.tajl concept store pripravila poulično razstavo fotografij kreacij  Modri rek'lc fotografinje Nike Hölcl Praper, s katero bo praznovala tudi svoj 5. rojstni dan in na katero ste že sedaj vabljeni.


 


 

 

 

 


 


 


 


 

Oglejte si tudi