Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Poletje v mestu Slovenj Gradec 2020

Tudi letos se bo v mestnem jedru Slovenj Gradca odvijalo pestro poletno dogajanje na terasah lokalov. Po odličnem odzivu obiskovalcev v lanskem letu so gostinski lokali iz mestnega jedra v sodelovanju z javnim zavodom Spotur tudi letos pripravili zanimiv in raznolik program prireditev v sklopu projekta Poletje v mestu, ki bo primeren za različne generacije in ciljne publike obiskovalcev. Program se pričenja ob koncu junija, z dogodki smo zapolnili vse poletne vikende do konca avgusta, ko se bo program zaključil z veliko modno revijo lokalov mestnega jedra. Na različnih prizoriščih v mestu se bo tako skozi poletje zvrstilo več kot 40 dogodkov, od koncertov do stand up predstav, kulinaričnih doživetij, kramarskega sejma, na ogled pa bodo tudi tri kino predstave na prostem. Informacije o posameznih prireditvah so objavljene v Napovedniku prireditev SGlasnika.

Letošnji program prireditev v okviru projekta Poletje v mestu smo še nadgradili in v sodelovanju s Kulturnim domom Slovenj Gradec organiziramo tudi tri predstave Kina na prostem.

S programom pričnemo že ta vikend s koncertom Samuela Lucasa pred Vilo Pohorje (petek, 26. 6.) in koncertom Kvatropircev pred hotelom Vabo (sobota, 27. 6.). Uradna otvoritev pa nas čaka prihodnji petek, 3. 7., ko se bodo na Glavnem trgu predstavljali lokalni ponudniki hrane, zvečer pa na prireditvenem odru pred Koroško galerijo sledi koncert skupine Sezuti mački. Poletje bo torej pestro na več lokacijah v mestnem jedru.

Za zaključek projekta lokali in trgovine v mestnem jedru 28. avgusta pripravljajo veliko modno revijo in stand up predstavo.

Vabljeni!

Oglejte si tudi