Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
10°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

OK FUŽINAR DO DRUGE ZAPOREDNE ZMAGE

Prva ekipa OK Fužinar Sij Metala Ravne je gostovala v Šempetru in v izenačeni tekmi uspela zmagati s 3:2. To je že tretja zaporedna tekma, kjer je prva ekipa prišla do prvenstvenih točk in druga zaporedna zmaga s 3:2.

Odbojkarji prve ekipe Fužinarja v drugem delu 2. Državne odbojkarske lige prikazujejo boljše predstave in zasluženo zbirajo pomembne točke. Tokrat so v gosteh ugnali SIP Šempeter s 3:2. V prvem nizu so nastopili odlično in pokazali, da v Šempeter niso prispeli na izlet. Po dobljenem prvem nizu so domači zaigrali odločno na servisu, kar je ekipi Fužinarja povzročalo nemalo težav na sprejemu, zato so izid poravnali in v nadaljevanju tudi povedli z 2:1. A taktična rešitev na sprejemu trenerja Veličkovića je obrodila sadove in Fužinar je uspel dvigniti kvaliteto sprejema, s posledično boljšim napadom so zaigrali podjetneje in izenačili na 2:2, zato je o zmagovalcu odločal skrajšan niz. Slednjega so bolje začeli domači, obe ekipi sta se borili za vsako točko, zato si nobena ni uspela priigrati odločilne prednosti. A Fužinar je po izenačenju na 13. točki uspel zaključiti napad po sprejemu, nato so dodali še točko z blokom in se zasluženo veselili zmage! Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: Ranc 23 točk, Podričnik 15, Šavc 13, Lednik 5, Fink 4, Tominc 2, Levar 1, Ramšak, Golob, Tisovnik Enci in Vučetić.

Druga ekipa in ostale mlajše kategorije so bile v tem vikendu proste. Prvenstvo v 2. DOL se nadaljuje 2. marca z domačo tekmo proti Črnučam ACH.

Oglejte si tudi