Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
2°C
JUTRI
13°C
-1°C
Oceni objavo

Na MOCISU bo potekalo osnovno usposabljanje za mediatorje (140 ur)

Vljudno vas vabimo na Osnovno usposabljanje za mediatorje, ki bo potekalo na MOCIS-u, Centru za izobraževanje odraslih, s pričetkom predvidoma v jesenskih mesecih 2018.

 

Osnovno usposabljanje za mediatorje v obsegu 140 ur predstavlja temelj za delo na področju mediacije in zadošča za kompetentno uporabo mediacijskih veščin v svojem okolju. Po uspešno zaključenem usposabljanju udeleženci pridobijo naziv MEDIATOR. Usposabljanje zadošča predpisanim kriterijem za uvrstitev na seznam mediatorjev v programih sodišč v skladu z zakonom o alternativnem reševanju sodnih sporov in presega standarde postavljene pri Slovenskem združenju mediacijskih organizacij – MEDIOS, kar pomeni, da zadošča za uvrstitev na kateri koli seznam mediatorjev v Sloveniji (npr. za mediatorje na sodiščih, na ministrstvu za zdravje, seznam mediatorjev pri Zavodu RAKMO ipd.) in je tudi mednarodno priznano.

 

Usposabljanje bo vodil mediator in trener mediatorjev Zavoda Rakmo, Marko Iršič.

 

Za predhodne prijave in dodatne informacije se obrnite na organizatorko izobraževanj Janjo Bartelj (070 601 765, janja.bartelj@mocis.si).

Veselimo se vaše udeležbe!

Povezave

www.mocis.si

Oglejte si tudi