Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

S snežinkami posejana izložba D.tajl Concept Store

Tokrat vam predstavljamo znamko Rahelin filc. Vsi, ki boste iskali praznična darila, kontaktirajte lokalne ustvarjalce, združene v D.tajl Concept Store
 

Rahela Mačič se v D.tajl Concept Store na Glavnem trgu 25 v Slovenj Gradcu predstavlja pod blagovno znamko Rahelin filc, in sicer s širokim naborom uporabnih in všečnih kosov, od modnih oblačil in dodatkov (obleke, krila, šali, rute, broške, verižice, uhani, lasnice ...) do izdelkov za dom (mila, podstavki, okraski …). Po njenih unikatnih oblačilih se tu in tam sprehodijo tudi kakšne zelo znane podobe (na lutki lahko najdete krilo, na katerem se razburja La Linea, badum badum). Rahela izbira naravne materiale, najraje volno, polst. 

„V moji delavnici je vse volneno. Od uhanov do oblačil. Volna se prepleta s svilo, lanom in drugimi naravnimi materiali. S pomočjo mila, vode in seveda rok nastajajo edinstveni izdelki. Še kako so uporabni, saj je filc zelo hvaležen material. Pozimi greje, poleti pa hladi.

Pri meni se najdejo izdelki za mlade in malo manj mlade dame in tudi za pobe.

Pri ustvarjanju ne obstajajo meje, zato so nekateri izdelki mogoče malo odštekani. Taka pač sem,“ o svojem ustvarjanju pripoveduje Rahela, ki je ena tistih oseb, ki so vedno pripravljene priskočiti na pomoč, zanesljiva in resnicoljubna. In polna domišljije. Rada se loti česa novega, zato jo pocukajte za rokav in izpolnila vam bo željo. Vsi njeni izdelki imajo certifikat Obrtne zbornice Slovenije, da so izdelki domače in umetnostne obrti - Rokodelstvo - Art & Craft Slovenija. 


 

Kreativnost ne pozna miru in strahu, je notranja sila, zato ustvarjalci ustvarjamo in iščemo nove poti do vas, ki vam je mar, izdelke lahko naročite po pošti, pokukajte na našo FB stran @D.tajl· Lokalno podjetje, sploh v veselem decembru, ko izbirate unikatna darila. Člani Društva ustvarjalcev D.tajl: Stanka Blatnik, Rahela Mačič, Lena Koprivnikar, Tatjana Dragićević, Maja Pilih, Suzana Seitl, Andreja Kragelnik, Jernej Kovač Myint in Karin Potočnik vam želimo v 2021 obilo ustvarjalnih iskric. 

Karin Potočnik


 


 


 


 

Oglejte si tudi