Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Sprejem slovenjgraških odličnjakov

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je v četrtek 16. junija 2022, v Mladinskem kulturnem centru sprejel najbolj uspešne osnovnošolce, dijake in učence glasbene šole v občini.

Ponovno je pred vrati počitniški čas in zaključuje se še eno šolsko leto. Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je najuspešnejšim učenkam in učencem, dijakinjam in dijakom ter mladim glasbenicam in glasbenikom, ki so skozi vsa leta šolanja dosegali najboljše rezultate, sprejel in jim izročil priznanja za njihovo vztrajnost in prizadevanja. V letošnjem šolskem letu je bilo odličnih učencev kar 70. Od teh je 42 osnovnošolcev, 21 srednješolcev in 7 glasbenikov.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je v nagovoru učencem med drugim dejal: Počaščen in hvaležen sem, da lahko stopim pred vas, pred tiste, ki ste v svojem izobraževalnem procesu pokazali največ. Želim vam, da se vaša pot v izobraževanju nadaljuje enako dobro kot doslej. Vesel bom, če se boste po koncu svojega nadaljnjega šolanja vrnili v domači Slovenj Gradec in znanje, ki ga boste pridobili tekom šolanja, uporabili v razvoj in prihodnost naše skupnosti. Če bo tako, nas slovenjgraški jutri ne skrbi.” Župan se je zahvalil tudi razrednikom, mentorjem in ravnateljem za njihovo prizadevnost, strokovno delo in srčnost.


Oglejte si tudi