Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

V KINOENOTAH PREŽIVELI ČAS LOCKDOWNA

Iz PE Slovenj Gradec sporočamo, da smo teden lockdowna preživeli nadvse zanimivo in aktivno. Filmski maraton je več kot uspel.

 

Našim dragim stanovalcem smo popestrili dopoldneve s sedmimi slovenskimi filmi. »Moj ata socialistični kulak« je film, ki bi ga lahko gledali kar vsak teden, saj nas povezuje z našim prijateljem, spoštovanim Tonetom Partljičem. Ogledali smo si tudi romantično komedijo Vesna,  Ne čakaj na maj, Babica gre na jug, To so gadi,… maraton smo zaključili s Cvetjem v jeseni. Filmske klasike predvajamo preko interne televizije, stanovalke in stanovalci pa jih družno gledajo v »kinoenotah« ali pa kar iz svoje sobe in se z nostalgijo spominjajo časov…

 

Tudi praznovali smo. 60. rojstni dan je praznoval naš najmlajši stanovalec, ob tej priložnosti smo nazdravili s šampanjcem in se posladkali s torto. Slavili smo tudi ob koncu tedna, saj smo voščili še trem stanovalcem.

 

Tokrat predstavljamo še sestavljanke (puzzle), ki jih je v času epidemije in prilagajanja novim razmeram domskega življenja ustvaril stanovalec, gospod Mirko Rotovnik. Poklon za vztrajnost.

 

Sicer pa sporočamo, da smo zdravi in da se veselimo sproščanja ukrepov in toplih dni!

 

 

 

Oglejte si tudi