Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Marko Night-m Marin & Živela ustvarjalnost!

Namen projekta Živela ustvarjalnost!, ki ga že drugo sezono zapovrstjo realizirajo člani raum AU, je spodbujati fascinacijo in koristnost kreativnega v vsakdanjem življenju, ker je prav kreativnost ena najpomembnejših človeških dejavnosti, miselnih sposobnosti in družbenega napredka. Skozi natečaj izbrani kreativci se bodo širši javnosti predstavili s pomočjo razstav in ustvarjalnih delavnic, slednje z namenom dodatno osvetliti in približati proces ustvarjanja.

In kot prvi se je v ponedeljek, 14. septembra z razstavo, ki bo v prostorih raum AU na ogled do 19. septembra, predstavil Marko Night-m Marin, ki si svoje baterije polni z glasbo, konkretno, fascinacijo je našel v rap kulturi. 
Danes,16. septembra, pa je Marko Marin v sklopu ustvarjalne delavnice, katere so so poleg zainteresirane javnosti udeležili tudi uporabniki PUMa, predstavlil celoten proces dela, tako tekstopisje, uglasbitev kot studijsko snemanje. 

Sicer pa vas Marko Night-m Marin vabi tudi na predstavitev plošče “Cajt prinese svoje”, ki bo 19. septembra, ob 19.00 uri, na dvorišču HUB-a, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec in v sklopu katere se bodo poleg Marka Marina predstavili še ostali ustvarjalci, ki ustvarjajo pod okriljem Dnevna soba studio

Oglejte si tudi