Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Bolšji sejem - nedeljska dogodivščina

Kar 14 kulturnih društev, ki deluje v stavbi bivšega komunalnega podjetja, je v nedeljo izpeljalo tretji bolšji sejem v nizu.
Čeprav je preteklo nedeljo potekal šele tretji bolšji sejem v nizu, je vse kazalo, da so občani sejem že vzeli za svojega. Ne le število obiskovalcev, tudi število prodajalcev, se je v tem kratkem obdobju podvojilo. 

Obiskovalci, ki so se pomešali med staro robo so lahko kupili takorekoč vse.. posodo, plošče, orodje, tekstil. Pa tudi igrače, knjige, igre, nam pove mlada šoloobvezna prodajalka, ki si bo z “zaslužkom” privoščila sladoled. In školjke, prida še en šoloobvezen prodajalec, ki je svoje izdelke nabral sam.

Rado Carlo Poggi, vodja projekta, nam ob priložnosti zaupa, da ekipa zanos za prostovoljno organizacijo in izvedbo bolšjega sejma najde v prepričanju, da so tovrstni dogodki pomembni za sodobno družbo, saj le-ta poleg interakcij s someščani, stimulira pozitivnejši odnos do rabljenih stvari in prispeva k trajnostni družbi. 


Zato prisrčno vabljeni na dvorišče stare Komunale, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec, vsako prvo nedeljo v mesecu, med 8.00 in 13.00 uro.

Oglejte si tudi