Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Aleš Gangl & Živela ustvarjalnost!

V mesecu oktobru se v sklopu projekta Živela ustvarjalnost! predstavlja Aleš Gangl, ki je kreativen na področju tekstopisja, glasbe in videoprodukcije.

Aleš Gangl je že šesti ustvarjalec v nizu, ki se predstavlja v sklopu projekta Živela ustvarjalnost!. Namen projekta, katerega realizirajo člani raum AU je približati fascinacijo in koristnost kreativnega v vsakdanjem življenju, ker je prav kreativnost odličen motivator in stimulant za odkrivanje novih idej in impulzov, ki botrujejo k soustvarjanju zavestnejše družbe. 

In s tem namenom so, kot nam ob priložnosti pove 
vodja projekta, Rado Carlo Poggi, k sodelovanju povabili posameznike, ki jim je skupna ljubezen do kreativnosti, izrazni medij pa raznolik. Ob tem nas sogovornik spomni, da so obiskovalci v sklopu projekta, tako preko razstav kot s pomočjo spremljajočih ustvarjalnih delavnic, do sedaj pobliže spoznali kar pet različnih ustvarjalnih načinov in prav tolikšno število ustvarjalcev. 

Jože Aberšek Aba je predstavil risanje, Branko Denovnik Branko nam je približal ustvarjanje lesenih maket, fotografiranje smo spoznali s Primožem Juvanom, vezenje z Alenko Seničar, za računalniško programiranje pa nas je navdušil Elijah Hlastan.

Aleš Gangl, ki zaključuje letošnji ustvarjalni pohod, ki kar kliče po nazdravljanju kreativnosti nasploh, pa vas 
18.10.2019, ob18.00 uri vabi na otvoritev razstave, katere rdeča nit bo tekstopisje, glasba in videoprodukcija. 
Razstava bo v 
raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec, na ogled do konca oktobra.

Prisrčno vabljeni!

Oglejte si tudi