Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
13°C
-1°C
NED.
15°C
0°C
KOPA računalniški inženiring d.d.
Deli
Storitev, Računalniška pomoč, Servis, Servis računalniške opreme, Izobraževanje, Računalniško izobraževanje, Trgovina, Računalniki in elektronika

KOPA računalniški inženiring d.d.

Uradne ure

Danes 8.00‒15.00
Ponedeljek 8.00‒15.00
Torek 8.00‒15.00
Sreda 8.00‒15.00
Četrtek 8.00‒15.00
Petek 8.00‒15.00

Predstavitev

V podjetju KOPA računalniški inženiring d.d. vse od leta 1978 razvijamo in uvajamo celovite poslovne rešitve. Zaposlujemo prek 60 visoko izobraženih strokovnjakov ter sodelujemo s priznanimi zunanjimi strokovnjaki, s katerimi krepimo projektne ekipe. Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter s številnimi visokošolskimi in raziskovalnimi ustanovami na področjih informatike, menedžmenta in kadrov. V KOPI uporabniki na enem mestu pridobijo celovito poslovno rešitev, od sistemov ERP, HRM in MES do sistema za obvladovanje dokumentov in odgovornosti. S prilagodljivimi rešitvami in razvojem po naročilu zagotavljamo usklajenost informacijske podpore in poslovnih zahtev. Svojim strankam zagotavljamo visoko dodano vrednost rešitev ter hitro prilagajanje na spremembe na tržišču, v organizaciji in poslovnih procesih (širitve na tuje trge, pridružitev podjetij, uvajanje novih poslovnih modelov). 


Naše rešitve pomagajo k izgradnji optimalnega poslovanja podjetij.

S poslovnim znanjem in tehnologijami vzpostavljamo nove potenciale za trajnostni razvoj in rast podjetij ter za krepitev njihove konkurenčnosti in dodane vrednosti.

-          svetujemo in pomagamo razumeti poslovne procese,

-          prenavljamo in optimiziramo poslovne procese in delovne postopke,

-          uvajamo najsodobnejše programske in strojne rešitve,

-          povezujemo ljudi, procese in tehnologije v nove vrednostne sisteme,

-          znanje in izkušnje prenašamo na uporabnike,

-          vzdržujemo vse kar ustvarimo, vključno z medčloveškimi odnosi.


Slika

Zadnje vsebine