Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
8°C
-2°C
JUTRI
7°C
0°C
KOPA računalniški inženiring d.d.
Deli
Storitev, Računalniška pomoč, Servis, Servis računalniške opreme, Izobraževanje, Računalniško izobraževanje, Trgovina, Računalniki in elektronika

KOPA računalniški inženiring d.d.

Število glasov: 1

Uradne ure

Danes 8.00‒15.00
Ponedeljek 8.00‒15.00
Torek 8.00‒15.00
Sreda 8.00‒15.00
Četrtek 8.00‒15.00
Petek 8.00‒15.00

Predstavitev

V podjetju KOPA računalniški inženiring d.d. vse od leta 1978 razvijamo in uvajamo celovite poslovne rešitve. Zaposlujemo prek 60 visoko izobraženih strokovnjakov ter sodelujemo s priznanimi zunanjimi strokovnjaki, s katerimi krepimo projektne ekipe. Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter s številnimi visokošolskimi in raziskovalnimi ustanovami na področjih informatike, menedžmenta in kadrov. V KOPI uporabniki na enem mestu pridobijo celovito poslovno rešitev, od sistemov ERP, HRM in MES do sistema za obvladovanje dokumentov in odgovornosti. S prilagodljivimi rešitvami in razvojem po naročilu zagotavljamo usklajenost informacijske podpore in poslovnih zahtev. Svojim strankam zagotavljamo visoko dodano vrednost rešitev ter hitro prilagajanje na spremembe na tržišču, v organizaciji in poslovnih procesih (širitve na tuje trge, pridružitev podjetij, uvajanje novih poslovnih modelov). 


Naše rešitve pomagajo k izgradnji optimalnega poslovanja podjetij.

S poslovnim znanjem in tehnologijami vzpostavljamo nove potenciale za trajnostni razvoj in rast podjetij ter za krepitev njihove konkurenčnosti in dodane vrednosti.

-          svetujemo in pomagamo razumeti poslovne procese,

-          prenavljamo in optimiziramo poslovne procese in delovne postopke,

-          uvajamo najsodobnejše programske in strojne rešitve,

-          povezujemo ljudi, procese in tehnologije v nove vrednostne sisteme,

-          znanje in izkušnje prenašamo na uporabnike,

-          vzdržujemo vse kar ustvarimo, vključno z medčloveškimi odnosi.


Slika

Zadnje vsebine