Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
23°C
11°C
JUTRI
18°C
13°C

URBANI FORUM: »ZELENE POVRŠINE V MESTIH IN USTVARJANJE DODANE VREDNOSTI«

4849
Organizator: MOSG, Ministrstvo za okolje in prostor in Združenje mestnih občin Slovenije v sodelovanju z LIFE Slo

URBANI FORUM: »ZELENE POVRŠINE V MESTIH IN USTVARJANJE DODANE VREDNOSTI«

To jesen bo Mestna občina Slovenj Gradec gostila 4. jesenski urbani forum, z naslovom »Zelene površine v mestih in ustvarjanje dodane vrednosti«. Forum bo potekal v torek, 23. oktobra 2018, od 10. ure naprej v Mladinskem kulturnem centru Slovenj Gradec.

Forum organizirata Ministrstvo za okolje in prostor in Združenje mestnih občin Slovenije v sodelovanju z LIFE Slovenije.

Dogodek bo namenjen razpravi pomenu zelenih površin v mestih, o priložnostih, ki jih ponujajo za izboljšanje okoljskih, socialnih in ekonomskih razmer v slovenskih mestih, o možnostih vključevanja prebivalcev v njihovo urejanje ter o možnih načinih financiranja.

Na forumu bo možen tudi dvostranski pogovor s predstavniki LIFE Slovenije o programu evropske komisije za okoljske projekte LIFE.

Ob forumu bo razstavljen izbor del iz razstave »Zelena infrastruktura – novi izzivi načrtovanja mestne krajine« Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Na ogled bo do 11. novembra 2018.

http://www.slovenjgradec.si/Aktualno/Novice/ArtMID/564/ArticleID/4424/URBANI-FORUM-187ZELENE-POVR%C5%A0INE-V-MESTIH-IN-USTVARJANJE-DODANE-VREDNOSTI171
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi