Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
0°C
-7°C
JUTRI
0°C
-6°C

Svetovalnica o odnosih z Melito Kuhar

10537

Z nami bo Melita Kuhar iz Svetovalnice, ki bo spregovorila o zelo v praksi uporabni temi, o medsebojnih odnosih.
Odnosi so nekaj samoumevnega, v resnici pa so temelj vsega, kar človek tvori. Govorili bomo o odnosu do otrok, staršev, partnerjev, sodelavcev, prijateljev, predvsem pa govor o poudarku na odnosu do SEBE.
Uvodno predavanje je brezplačno, po njem pa bo predavateljica na voljo za kratka 20 minutna individualna svetovanja z vsemi, ki bodo imeli kakršnakoli vprašanj. Cena je simboličnih 10 €.
Melita Kuhar je univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka, deveto leto svetuje parom v okviru Svetovalnice, kako graditi in stabilizirati partnerske odnose, pomaga vzpostavljati družinsko dinamiko, svetuje staršem kako sočutno vzgojiti otroke in kako sodelovati z najstniki. Pri svojem delu se osredotoča na raziskovanje vzvodov, ki pripeljejo par do ločitve, kaj se dogaja pred njo in kako pre-živeti razhod ter kako preboleti in živeti naprej.
Vodi delavnice in predavanja na temo zdravih odnosov na vseh ravneh, o starševstvu in vzgoji ter o osebnostni rasti in razvoju lastnih potencialov. Je gostja v mnogih pogovornih oddajah na radiu in televiziji (Pri Zvezdani, Polnočni klub, svetovalni kotiček na Slovenija Prvi, Klepet ob kavi, Svet na Kanalu A in mnogi drugi), ima redno kolumno v reviji Liza in v prilogi ONA ter na mnogih spletnih portalih (Zenska.si, Moia.in, Cosmopolitan, Sensa, Aktivni, Moja leta, Moski.si, Playboy, Mojih financah itd) ter je moderatorka foruma "Ločitev, nezvestoba in varanje" na MedOverNet. Ob vsem tem svoja razmišljanja o odnosih objavlja tudi na blogu Svetovalnice.Dogodek je brezplačen, zaželjen pa je prispevek 2 evra za stroške najema prostora. Info in prijave: 041/203-233, Bojana

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij