Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
17°C
-6°C
JUTRI
20°C
-2°C

Meditacija s kanaliziranjem sporočil.

4994
Organizator: Čarnica
Vstopnina: 20

Pridružite se nam na zelo poseben večer, kjer bo Sharon Prince (iz Houstona, Texas, ZDA)kanalizirala brezpogojno ljubezensko energijo in besede Marije Magdalene! Na meditaciji se nam pridružite z namenom, da manifestirate nekaj kar si v življenju želite ter dovolite, da Vas ljubezniva, zdravilna energija Marije Magdalene blagoslovi in pomaga pri novih pridobitvah.
Ustvarili bomo sveti oltar, ki ga bomo postavili v sredino ter nanj postavili svoje namene (po želji lahko prinesete majhen predmet (ali kristal), ki ponazarja stvar, ki jo želite manifestirati ter ga postavite na oltar, da ga Marija Madgalena blagoslovi).
Po vodeni meditaciji bo vsak prejel objem brezpogojne ljubezni od Marije Magdalene ter osebno, kanalizirano sporočilo. Ljubeznjiva energija Marije Magdalene se je dotaknila duš mnogih ljudi po svetu, kar je za mnoge bila izkušnja, ki jim je spremenila življenje! Udeleženci bodo dobili tudi brezplačen posnetek meditacije!
Cena: 20€
Sharon bo po predhodni prijavi na voljo za individualna kanaliziranja.
Sharon Prince že od leta 1992 opravlja profesionalne, duhovne, jasnovidne readinge. Potuje po ZDA in Evropi ter kanalizira meditacije, opravlja readinge ter uči delavnice o pridobivanju jasnovidnih zavedanj in krepitvi ženske božanskosti. Sharon je pisateljica, certificirana hipnotizerka (sprecializirana za regresijsko terapijo preteklih življenj), licenčna duhovnica in življenjska trenerka.
Prijave: 041/203-233, Bojana

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi