Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
0°C
-8°C
JUTRI
2°C
-5°C

Kako v praksi uporabljati zakon privlačnosti?

10310

Izboljšaj svoje misli, izboljšaj svoj svet! Kako uporabljati Zakon Privlačnosti v praksi?
Ali veste, da ima ena oseba povprečno 50.000 misli na dan - tudi vi? In da je pri večini ljudi, pri kar 80%, teh misli negativnih. In z vami ni nič narobe. Ste kot večina, ki je podlegla virusom in programom, ki ji nagajajo v njenem umu, v njenem notranjem, nezavednem svetu.
Vemo pa, da imajo naše misli močan vpliv na naše počutje, naše delovanje in obnašanje. Imajo pomembno vlogo tudi pri našem zdravju. Danes tudi medicina priznava, da smo lahko pogosto sami sebi najboljši zdravnik že s tem, da razmišljamo in posledično čutimo pozitivno. Zato je prav, da jim posvetimo vso pozornost. Da se jih zavedamo in jih naredimo pozitivne.
Na delavnici boste izvedeli kako misliti pozitivno in izboljšati svoje življenje, kako je Stanko izboljšal svoje odnose, povrnil zdravje in pričel, živeti svoje poslanstvo s tem, da je preoblikoval svoje misli, kako s preprosto vajo vnesemo v svoje življenje zavedanje in s tem slišimo/vidimo/občutimo svoje misli, kako programiramo svoj um, izbiramo misli, spreminjamo omejujoča prepričanja in odpravljamo strahove?
Izvedeli boste kako lahko že v enem mesecu pridete do rezultatov samo s tem, da spremenite svoje misli.
Ob koncu delavnice sledi skupinska trans-meditacija za "naravnanje" vaših misli.
Delavnico vodi Stanko Lipič iz Anima centra Beltinci.
info in prijave: 041/203-233, Bojana

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kreator PSP d.o.o.