Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
17°C
-6°C
JUTRI
20°C
-2°C

Empatov priročnik za preživetje.

4803
Organizator: Čarnica
Vstopnina: 15

Ali ste empat? Imate težave z razločanjem, katera čustva so vaša in katera ste prevzeli od drugih? Ste sočutna oseba, ki do drugih čuti globoko empatijo? Ste lahka tarča za narcise in energijske vampire, ki vam pogosto črpajo energijo? Se pogosto počutite »preveč« občutljivo ter bi se želeli naučiti kako to ugasniti ali se obvarovati, kadar je to potrebno?
Na tej delavnici se bomo naučili kaj je empat in kaj je duhovni namen empata. Naučili se bomo razlikovati med svojimi čustvi in čustvi drugih ljudi ter kako se lahko očistimo, revitaliziramo in se zaščitimo pred energijskim črpanjem in depresijo. Izvedli bomo tudi zaščitne vaje.
Predavanje bo občutljivim, empatičnim ali jasnovidnim ljudem predstavilo tehnike in strategije, da se očistijo ter obvarujejo svojo energijo in čustveno telo. Cena delavnice: 15 €.
Z nami bo Sharon Prince, ki že od leta 1992 opravlja profesionalna duhovna intuitivna branja – readinge. Je intuitivna, jasnovidna, duhovna bralka, kanal in medij. Odgovori na vse vrste vprašanj, vendar je specializirana za odnose in duhovno življenje. Je certificirana hipnotizerka, življenjska trenerka in licenčna duhovnica. V ZDA in Evropi poučuje  o razvoju duhovne zavesti, psihičnih sposobnosti in prilagajanju v božje smernice. Je kanal za Marijo Magdaleno in druge duhovne vodnike. Sharon je brala za stranke po vsem svetu in imela intervjuje  za revije, radijske in televizijske postaje na Hrvaškem, v Sloveniji, Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike.


Prijave: 041/203-233, Bojana

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi