Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
4°C
-4°C
PET.
2°C
2°C

Delavnica "Čutim prostor"

5828
Organizator: Društvo paraplegikov Koroške, Mestna občina Slovenj Gradec, Zavod Dostop
dogodek 10.Festivala drugačnosti

                     

Spoštovani,

na kakšen način lahko javne ustanove in objekte namenjene javnosti v Slovenj Gradcu naredimo dostopne in uporabne za vse?

Kako ob vedno večjem deležu starejših v naši družbi poskrbimo, da so naše ustanove in mesta res dostopni vsem, četudi težko hodijo, slabo vidijo, težko berejo ali ne slišijo?

Na ta in veliko drugih vprašanj bomo s pomočjo praktičnih prikazov odgovorili na brezplačni delavnici Čutim prostor, ki bo v sredo, 27.9.2017 od 1​4.-17. ure v prostorih Mladinskega kulturnega centra v Slovenj Gradcu .

 

Prijave na delavnico sprejemamo do ponedeljka, 25. 9. 2017 na naslov zavod.dostop@gmail.com ali po telefonu 031 803 343.


Kot ​ lahko razberete iz programa v priponki, je dostopnost zelo široka tema in sega na mnogo področij. Delavnica je tako primerna za vse uslužbence javnih ustanov, ki so zadolženi za investicije, pripravo projektnih nalog, ki imajo stik z oblikovalci in projektanti, naročajo opremo, informacijske table in podobno ali prihajajo v stik s strankami v teh ustanovah​, za projektante, oblikovalce in tudi širšo javnost.

​​

Lepo vabljeni!

 

​Mestna občina Slovenj Gradec, Društvo paraplegikov Koroške in Zavod Dostop

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij