Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
-2°C
-4°C
JUTRI
0°C
-2°C
Deli
2696

Srečanje starejših krajanov na Studencu

Krajevna organizacija Rdečega križa Studenec vsako pomlad organizira srečanje starejših krajanov za področje KS Primož in Studenec.

Srečanje prostovoljci vedno skrbno pripravimo, poskrbimo tudi za kulturni program. Letos smo povabili v goste člane KD Franc Požun iz Zabukovja, predstavili pa so nam spevoigro »Gremo mi totle ta«.  Obiskovalci so bili iskreno navdušeni , kajti igra jih je popeljala v čas njihove mladosti.

V nadaljevanju  srečanja smo se preselili v prostore Gostišča Janc in tam nadaljevali naše nedeljsko druženje.  Srečanja se je udeležilo 71 krajanov, starejših od 70 let. Prisotne so pozdravili predsednica KORK Studenec Slavica Ivačič, predsednica OZRK Sevnica Breda Drenek Sotošek, predsednik KS Studenec Janoš Janc, predstavnica KS Primož Brigita Udovč in sekretarka OZRK Mojca Pinterič Krajnc. S svojo prisotnostjo sta nas počastila tudi g. župnik Anton Bobič in g. Fonzi Žibert.

Z majhno pozornostjo smo obdarili najstarejšo krajanko na Studencu in gospo, ki nas vedno razveseli z pekovskimi izdelki, vsi ostali pa so prejeli v dar rožo.

Naša srečanja so vedno odlično obiskana, zato se že zdaj veselimo prihodnjega.

 

                                                                                                             Za KORK Studenec:

                                                                                                                Bernarda Janc

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij