Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
6°C
SOB.
25°C
5°C
Oceni objavo

VPIS v KARATE in KICKBOXING

KLUB BORILNIH VEŠČIN SEVNICA septembra vpisuje predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente in odrasle v koristno vadbo KARATE-ja in KICKBOXING-a. Treningi bodo potekali v spodnji telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica vsak ponedeljek in sredo od 17:30 ure dalje. 

KARATE namenjen za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, mladino in odrasle je posebej prilagojen za njihov vsestranski razvoj. S karatejskimi tehnikami v obliki kat, sparinga, dela z rekviziti, stretchinga, meditacije in pravilnega dihanja razvijamo svoje psihofizične sposobnosti. KARATE je zelo zdrav, zanimiv in eno najbolj koristnih športnih oblik gibanja za zdravje. Vsebina vadbe karateja temelji na izboljšanju motoričnih sposobnosti, izboljšanju koordinacije, agilnosti, hitrosti, moči, kreativnosti... Vse to izvajamo preko različnih iger kot so elementarne igre, naravne oblike gibanja, igre z žogo, tekalne igre, vadbe na poligonih, idr.. Vključitev v športne tekmovalne programe še posebej motivirajo predvsem mlajšo populacijo. 

KICKBOXING  je kontaktni borilni šport, pri katerem v vadbenih procesih uporabljamo najboljše posamezne elemente borilnih veščin, kot sta KARAT in BOKS. S posebnimi metodami in različnimi vajami povečujemo motorične sposobnosti, »očistimo« zavest odvečnih skrbi, povečujemo gibljivost in eksplozivno moč. Intenzivnost vadbe je popolnoma prilagojena vaši trenutni zmogljivosti, saj lahko sami določate intenzivnost glede na svojo pripravljenost.


Ne oklevajte in se še danes odločite za eno izmed koristnih vadb: KARATE in/ali KICKBOXING, ki vam jo nudimo. Zaupajte našim strokovnjakom in pedagogom, mojstrom karateja in kickboxinga, večkratnim državnim prvakom in nosilcem številnih medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. KARATE in KICKBOXING v SEVNICI treniramo samo v KLUBU BORILNIH VEŠČIN SEVNICA, kjer imamo zato ustrezno visoko izobražen in strokovno usposobljen trenerski kader za poučevanje borilnih športov KARATE in KICKBOXING z veljavnimi licencami športnih panožnih zvez.


Dodatne informacije dobite na spletni strani Kluba borilnih veščin Sevnica: www.kbv-sevnica.org, na gsm tel. št.: 040 98 62 62 (Jurij Orač, Sevnica) ali nam pišite na klubski e-naslov: kbv.sevnica@gmail.com

 

Pokličite nas ali obiščete na lokaciji, kjer izvajamo redno vadbo. Vljudno vabljeni tudi starši otrok!

 

 

Oglejte si tudi