Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
SOB.
27°C
5°C
Oceni objavo

V ŠD Partizan Sevnica so otroci s posebnimi potrebami prejeli medalje

Že drugo leto v okviru društva, v sekciji Telovadba za otroke s posebnimi potrebami, vadita dve skupini otrok. Vadbo imajo dvakrat tedensko. Poleg njih je še nekaj otrok s posebnimi potrebami vključenih tudi v ostale redne programe, tako da jih je skupaj 15.

ŠD Partizan Sevnica se je uspešno prijavila na razpise, ki so namenjeni tudi telovadbi teh otrok, tako da je tudi s pomočjo društva in entuzijazma vaditeljev vadba za vse brezplačna. 

Športni program Miška Eli, ki ga je pripravilo Sokolsko društvo Slovenije, smo prilagodili, dodali še nekaj novih prvin, katere so vadeči osvojili. 

Osvojeno znanje, spretnost, vztrajnost in pogum so predstavili v torek, 23. junija, v Športnem domu Sevnica, svojim domačim ter prejeli zaslužene bronaste medalje Miške Eli, knjižico Miške Eli z izpolnjenimi rubrikami osvojenih veščin ter vrečko z darili ŠD Partizan Sevnica.

Otroci so v tem času zelo napredovali, tako da so bili starši res prijetno presenečeni.

Z njimi so vadili usposobljeni vaditelji: diplomirani kineziolog Alen Žičkar, inštruktorica Estera Savič Bizjak in vaditeljica Urša Udovč.

Z vadbo bomo nadaljevali v novem šolskem letu.

Oglejte si tudi