Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
17°C
-2°C
Oceni objavo

TENIŠKA AKADEMIJA GOSPOD FICKO POMAGA MED EPIDEMIJO Z BREZPLAČNIMI TRENINGI

V času epidemije, ki je za športnike in športna društva velik izziv, so se v Teniški Akademiji Gospod Ficko (GFTA) prilagodili tako, da ponujajo svojim članom brezplačne treninge v živo.


 

GFTA ima več kot 100 oseb – otrok, odraslih, z vsemi pa poskušajo ostati v času osamitve doma povezani z različnimi aktivnostmi.


 

Strokovna ekipa je do nadaljnjega zagotovila svojim vadečim redne treninge v živo prek programa Zoom, udeleženci in trenerji pa lahko spremljajo potek vadbe in in imajo za trening potrebno komunikacijo (demonstracija, korekcija, planiranje).


 

Organizirani so tudi seminarji za starše, ki se lahko tako izobražujejo in seznanjajo z najsodobnejšimi strokovnimi ugotovitvami na področju pedagogike in športne vzgoje.


 

Poskrbljeno pa je tudi za deljenje videotreningov ter strokovnih nasvetov z vsemi preostalimi teniškimi navdušenci ter mladimi igralci. Tako iz GFTA vsak dan, od ponedeljka do petka, na spletnem portalu Teniški svet posredujejo nasvete in vaje, ki jih je mogoče izvajati od doma. S tem vzdržujejo in izboljšujejo športno-teniško kondicijo.


 

Povezave do videotreningov najdete na spletni strani Teniški svet: http://teniskisvet.si/od-doma-z-gregorjem-fickom-osnove-forehand-in-backhand-slice-udarca-video/.

Oglejte si tudi