Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

SPREMEMBE V ŠD PARTIZANU SEVNICA

V petek 19.2. 2017 smo imeli člani ŠD Partizana Sevnica programsko volilni občni zbor. Na zboru smo sprejeli poročila o delu v letu 2016. Prisotni so poročila soglasno potrdili in se strinjali, da je bilo minulo leto zelo uspešno predvsem v delu z otroci in mladino, kar bo tudi prioriteta v letnem programu za leto 2017.

Za uspešnejše delo so bile sprejete nekatere spremembe statuta. Po razrešnici vodstva zaradi končanega mandata smo tudi izvolili nove organe društva, ki ga bo v prihodnje vodila Sara Martinšek. Zaradi izkušenj in za lažje in uspešno vodenje pa ostaja dosedanja večletna predsednica Marjanca Pečar v funkciji podpredsednice.

Marjanci se vsi člani in vadeči iskreno zahvaljujemo za vse dosežene cilje in uspehe ter vodstvo, pod katerim smo uspeli v društvu postaviti višji nivo dela, izpeljali združitev z gimnastičnim društvo, izvedli odmevno prireditev ob 100-letnici ustanovitve Sokola in sokolskega društva, nabavili dragoveno novo opremo, ki omogoča kvalitetno vadbo v športnem domu in šoli in stabilizirali finančno poslovanje društva.


Pod novim vodstvom si obetamo razširitev dejavnosti društva na kulturnem in mladinskem področju, nakup še boljše in novejše opreme in obogatitvi programov tako za otroke, odrasle in starostnike.
B.B.

Oglejte si tudi