Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
12°C
3°C
Oceni objavo

Javni poziv zbiranja predlogov za podelitev priznanj na področju športa v občini Sevnica za leto 2020

Športna zveza Sevnica poziva vse upravičence, da podajo predloge za podelitev priznanj na področju športa v Občini Sevnica za leto 2020.


Predloge za priznanja zbiramo v naslednjih kategorijah:

̶        športnik leta,

̶        športnica leta,

̶        športna ekipa leta,

̶        perspektivni športnik/športnica,

̶        športna osebnost/prireditev/projekt,

̶        jubilejno priznanje za večletno delovanje športnega društva.

Prenos zaključne prireditve s podelitvijo priznanj bo 4. marca 2021, prenos pa bo objavljen na Facebooku Športne zveze Sevnica, KŠTM Sevnica in Občine Sevnica.

Kandidate za prejemnike priznanj lahko predlagajo:

̶        klubi, društva in druge športne organizacije,

̶        javni zavodi,

̶        pravne osebe s sedežem na območju občine Sevnica in

̶        fizične osebe s stalnim prebivališčem na območju občine Sevnica.

Kandidati za priznanja morajo v preteklem letu doseči odmevne športne rezultate in imeti stalno bivališče na območju občine Sevnica oz. biti na drugačen način povezani s sevniškim športom.

Če je za dobitnika priznanja na področju športa kot kandidat predlagan posameznik, je skladno z 8. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07-UPB1) ter Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in na podlagi 21.a člena Zakona o lokalni samoupravi (94/07 – UPB2, 76/08, 79/09, 51/10, 40/12 – ZUJF in 14/15 – ZUUJFO,76/16 – odl. US) obvezno priložiti pisno izjavo kandidata posameznika o osebni privolitvi v zbiranje in obdelovanje njegovih osebnih podatkov in seznanitvi, da bodo osebni podatki obdelovani v postopku kandidiranja, odločanja o prejemnikih in podelitvi priznanj na področju športa v občini Sevnica za leto 2019.

Predloge z obrazložitvijo, iz katere je razviden dosežek, morajo predlagatelji oddati v pisni obliki na poštni naslov: Športna zveza Sevnica, Prvomajska ulica 15, 8290 Sevnica, ali na naslov elektronske pošte: martinsek.sara@gmail.com najpozneje do torka, 9. februarja 2021, do 12. ure.

Postopek poziva, izbora in podeljevanja priznanj izvede upravni odbor Športne zveze Sevnica, ki ga sestavljajo  predsednica Sara Martinšek, podpredsednik Gregor Ficko in člani Milan Jamšek, Martin Povše, Aleš Pinterič, Janez Imperl in Franc Ernestl v sodelovanju z Občino Sevnica in Javnim zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica.

Postopek izbora bo upravni odbor Športne zveze Sevnica izvedel po koncu javnega poziva, in sicer 11. Februarja 2021, ob 19. uri, prek videokonference.

Sara Martinšek,

predsednik Športne zveze Sevnica

Oglejte si tudi