Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

1. TURNIR OTROŠKE NOGOMETNE ŠOLE NA BLANCI

V soboto, 19. 11. 2022, se je na rekreacijskih površinah Alojzija Lenča Blanca, na igrišču z umetno travo, odvijal prvi turnir za otroke, ki vadijo v sklopu Otroške nogometne šole pod okriljem @KMN Sevnica v občini Sevnica.

Ne glede na malo hladnejše vremenske razmere, se je zbralo kar 72 otrok iz Krmelja, Šentjanža, Boštanja, Sevnice ter Blance, ki so na koncu prejeli zaslužene kolajne ter diplome. Poskrbljeno je bilo za toplo pijačo, rogljičke in sadje.

Namen turnirja je bil, da otroci nastopijo proti isti starostni skupini, zamenjajo okolje ter spoznajo nove prijatelje. Rezultat ni bil v prvem planu.

Zavedamo se, da se nam je pripetila tudi kakšna napaka pri seštevanju točk ter da so še rezerve pri sami izpeljavi takšne prireditve, kar pa bomo nadgradili in odpravili do naslednjega turnirja, ki je planiran v februarju v sevniški dvorani naslednje leto.

Zahvaljujemo se vsem staršem, trenerjem, sodnikom, prostovoljcem, sponzorjem ter podpornikom, ki so na kakršenkoli način pomagali pri izpeljavi prireditve.

Vir: KMN Sevnica

Oglejte si tudi