Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

100 otrok na Lisco

Sedmo leto zapored se bodo otroci v poletnih mesecih udeležili Angleškega tabora na Lisci v organizaciji ŠD Partizana Sevnica in Zavoda KŠTM Sevnica. Letos pa bo prvič potekal v takšnem obsegu. Beseda o neverjetni izkušnji za otroke se je razširila po vsej Sloveniji, zato je tabor iz enega termina zrasel v štiri, kar pomeni, da bo letos na Lisci letovalo kar 100 otrok. V manj kot mesecu dni smo zapolnili že polovico vseh razpoložljivih mest. Otroci pa prihajajo iz Ljubljane, Vrhnike, Logatca, Šentjurja, Maribora, Prekmurja, Novega mesta, Posavja in Zasavja, skratka, iz celotne Slovenije. 
En teden družabnih iger, strateških, športnih, ustvarjalnih delavnic, kina pod zvezdami, tabornih ognjev, zabav v  pidžamah, kuharskih delavnic, zorbanja, ogromne drče, napihljive skakalne blazine in drugega otroci doživijo v naravi, na soncu vse dneve, odmaknjeni od prometa, telefonov in računalnikov, skratka, popoln užitek. Stkejo se nova prijateljstva in izgubijo strah pred angleščino, saj večina aktivnosti poteka v angleškem jeziku. Cilj tabora je, da jih v tednu dni kar se da izpostavimo jeziku brez pritiska, da tvorijo popolne povedi brez napak. Ključnega pomena za usvojitev jezika je izpostavljenost. Otroci tako razumejo vse, čeprav si pomagajo s pantomimo. 
Starši, privoščite svojemu otroku lepe počitnice v naravi (kjer nikoli ni več kot 28 stopinj, čeprav je v dolini 35 ali več), obenem pa bo koristno preživel čas v družbi z angleškim jezikom. Mesta se hitro polnijo, zato pohitite. 
Se vidimo na Lisci.
Slike lanskega leta si lahko pogledate na FB Nauči Se Sara ali www.naucise.si.

Oglejte si tudi