Logo MojaObčina.si
DANES
35°C
21°C
JUTRI
34°C
20°C
Oceni objavo

Projekt Moja dežela– ocenjevanje po občini Sevnica se pričenja v ponedeljek, 17. 6. 2024

Objavljen je razpis vseslovenskega natečaja Moja dežela, ki predstavlja nadgradnjo tradicionalnega tekmovanja »Moja dežela – lepa in gostoljubna«. Glavni cilj projekta je spodbujanje urejenosti, gostoljubnosti in kakovosti turistične ponudbe po vsej Sloveniji.

Tudi letos bomo v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Moj izlet« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot Slovenije. Glede na to, da se bo Turistična zveza Slovenije v prihodnje osredotočila na razvoj in promocijo zdravilnih doživetij, vas pozivamo, da v vaš enodnevni izlet, ki ga mora vsebovati prijava, vključite vsaj eno zdravilno doživetje, saj bomo le-te skozi vse leto dodatno promovirali.

Posebno pozornost  tudi letos namenjamo celoviti ekološki urejenosti krajev in kakovosti turistične ponudbe, ki jo komisija ocenjuje na podlagi  učinkovitosti trženja in promoviranja turističnih produktov. Čisto in urejeno okolje, ohranjena naravna in kulturna dediščina, zanimivi  turistični produkti, vse to vpliva na prepoznavnost kraja, predvsem pa na zadovoljstvo domačih in tujih gostov.

Torej, komisija za ocenjevanje v občini Sevnica gre na teren v ponedeljek, 17. junija.  Pozivamo organizacije, podjetja, posameznike, da po svojih močeh prispevate k urejenosti, lepoti in gostoljubnosti naše občine. V kolikor rabite kakšen nasvet, mnenje,  nam to sporočite na turisticnazveza.sevnica@gmail.com ali na 040 849 161 (Nika, predsednica TZOS).

Želimo si, da našo občino, kot tudi regijo opisujejo le pridevniki kot so: zeleno, čisto, cvetoče, naravno, zdravo, povezano ter prijazno.

Vir:  Turistična zveza občine Sevnica

 

Oglejte si tudi