Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
1°C
PON.
12°C
0°C
Oceni objavo

Vabimo vas, da svoje doživetje svetovnega dneva zemlje ovekovečite s fotografijo

Dne 22. aprila praznujemo SVETOVNI DAN ZEMLJE, ki je glede na znanstvena prepričanja edini planet, na katerem se je razvilo življenje v eni najlepših oblik. Ljudje, živali, rastline – vsi smo del tega planeta, katerega vrednosti se v vsakdanjiku, ki mu vladata stres in naglica, premalo zavedamo.


22. april je tako idealna priložnost, da se vsaj za trenutek zavemo, kako čudovit dar je življenje na planetu, kot je Zemlja. Da bo zavedanje na ta dan, ki je hkrati tudi dan tematske poti Gozd je kultura na gradu Sevnica, večje, se sprehodite po omenjeni poti.

Za to, da bo na ta dan sprehod  med 12. in 18. uro nekaj posebnega, bo poskrbel nasmejani Waldi, nova maskota tematske poti Gozd je kultura, opazovati bo mogoče življenje v grajskem čebelnjaku, spoznati drevesne vrste v deblaku in še mnogo več. Vsak sprehajalec bo ta dan z gradu v svoj dom odnesel malo pozornost.

Prosimo vas, da ob obisku poti spoštujete in upoštevate ukrepe za zajezitev širjenja korona virusa.


Naj bo letošnje praznovanje kljub vsemu lepo.


Vabimo vas, da svoje doživetje svetovnega dneva zemlje ovekovečite s fotografijo.

Objavite jo na svojem Facebooku in Instagramu in označite #visitsevnica in #gozdjekultura. Pomagajte nam pokazati, kaj vse ponuja Sevnica, zakladnica doživetij.


KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi