Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
3°C
Oceni objavo

Čudežni december v Sevnici

Pred vrati je zadnji mesec v letu, ki ga v Sevnici poznamo pod imenom »Čudežni december«. Vsako leto ga obogatimo z raznolikimi dogodki in vsebinami. Te vam bomo letos poskušali približati s pomočjo sodobnih komunikacijskih poti in tako vsaj deloma nadomestiti odsotnost srečevanj.

 

V Čudežni december bomo vstopili 4. decembra ob 17. uri, ko se bo letos v virtualni različici na facebook strani KŠTM Sevnica odvil »Z lučko na grad« in bo zasijala praznična osvetlitev mesta. Ta bo, kot vsa leta doslej, tudi tokrat okolju prijazna. Nekoliko večji poudarek bo namenjen ureditvi gradu, Sevnico bodo tradicionalno krasile sevniške voščenke, posebno mesto pa tokrat namenjamo drevesoma želja – enega boste našli na Trgu svobode, drugega pa sevniškem gradu. Prepoznali ju boste po rdečih srcih. Z dobrimi željami, zapisanimi na listek, lahko na drevo prispevate tudi vi.

Uvodnemu dogodku Čudežnega decembra se bo na facebook strani KŠTM Sevnica čez ves mesec zvrstilo še več virtualnih dogodkov – spletne ustvarjalnice, gibalni izziv, virtualna vodenja po mestu in občini, žrebanje nagradne kartice veselja, pravljice z gradu, X-mas kitariada in 25 dnevni izziv sreče. Vsi dogodki so zbrani v napovedniku Čudežnega decembra, ki je objavljen na spletnih straneh KŠTM Sevnica in Občina Sevnica.

 

Da pa vas v decembru vendarle ne priklenemo pred ekrane, smo za vas pripravili velik decembrski izziv

Ho-ho-LOV! – lov na decembrsko srečo, ki bo potekal od 1. decembra do 6. januarja. Na spletni strani www.kstm.si ali v Grajskih novicah poiščite delovni list, na katerem vas čaka deset izzivov. Sedem od teh jih opravite na terenu po občini, tri pa kar v zavetju doma. 

Med vsemi, ki boste izziv v celoti opravili in nam izpolnjene delovne liste najkasneje do 10. januarja vrnili na KŠTM Sevnica, Glavni trg 19, 8290 Sevnica ali dozivljaj@kstm.si, bomo izžrebali prejemnike bogatih nagrad. 

 

Več o izzivu najdete na spletni strani www.kstm.si. Naj se lov na decembrsko srečo začne!

 

Po ustaljenem urniku in v skladu z vsemi epidemiološkimi ukrepi bo odprta Kmečka tržnica v Sevnici z dodatno obogateno decembrsko ponudbo. 

 

Vir: KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi