Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Knjižnica Sevnica v letu 2023 s podaljšanim odpiralnim časom

Naše bralke in bralce obveščamo, da se vam želimo še bolj približati, zato smo v letu 2023 podaljšali odpiralni čas, knjižnice. in sicer smo vam sedaj na voljo ob torkih in četrtkih med 7. in 16. uro, ostale dni pa je knjižnica odprta kot do sedaj. Lepo vabljeni torej v knjižnico v odpiralnem času, če pa vam to ne uspe, vas želimo spomniti na uporabo paketnikov, kjer lahko gradivo prevzamete tudi izven delovnega časa knjižnice. Več informacij o uporabi paketnikov najdete na spletni strani knjižnice na povezavi https://www.knjiznica-sevnica.si/novo-v-knjiznici/.

Vse, kar morate storiti, je le to, da nas pokličete ali nam napišete e-sporočilo, katero gradivo želite naročiti, mi vam ga pripravimo in dostavimo v paketnik, kjer vas čaka 3 dni  oziroma 72 ur od vložitve, vi pa ga prevzamete takrat, ko vam to ustreza.

Se vam je morda zgodilo, da je knjiga, ki jo želite prebrati, izposojena, pa so vam v knjižnici povedali, da vam je ta ista knjiga na voljo v elektronski ali zvočni obliki? Nič ne oklevajte, elektronske knjige za branje in zvočne knjige za poslušanje so vam z urejenim članstvom dosegljive kar iz domačega naslonjača. Knjižnica ponuja veliko možnosti za kakovostno preživljanje prostega časa, in sicer od branja literature za sprostitev ali v šolske oz. študijske namene do ogleda vsak mesec nove razstave. Lahko se udeležite potopisnega, strokovnega predavanja ali literarnega večera. V časopisni čitalnici lahko prelistate številne časopise in revije ali pa poklepetate s someščani ali knjižničarkami. Razlogov za obisk knjižnice je kar nekaj, če pa še niste vpisani v knjižnico, naj vas razveselimo s podatkom, da je tudi v letu 2023 prvi vpis v knjižnico brezplačen in to kar za obdobje enega leta.

Zakaj bi še oklevali? Kar pot pod noge in se vidimo v knjižnici, lepo vabljeni in dobrodošli pri nas!

   

                                                                                   Anita Šiško, direktorica Knjižnice Sevnica

Oglejte si tudi