Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

4 leta lokala Platz

V teh dneh mineva 4 leta od odprtja lokala PLATZ, stičišča mladih, kulture, zabave in druženja v Sevnici ter Posavju. Projekt je bil zasnovan leta 2016 v obliki partnerstva Zavoda Kultiza in Študentskega kluba Sevnica, ki še vedno skupaj oblikujeta programe, vsebine in aktivnosti v lokalu PLATZ, na bazenu Sevnica in na bližnji športni infrastrukturi. V štirih letih smo skupaj z našimi partnerji gostili več kot 43 glasbenih skupin, ustvarjalcev in umetnikov, skupaj s partnerskimi projekti več kot 70 glasbenih gostov. V sklopu rednega obratovanja lokala smo organizirali preko 60 tematskih večerov, zabav, dogodkov in druženj. Kot zanimivost, po statistikah beležimo skupno preko 15.000 obiskovalcev dogodkov, v tem obdobju smo natočili 46.982 litrov piva in kar je za nas najpomembneje, videli in bili deležni številnih nasmejanih in zadovoljnih obrazov.

Trenutna situacija je sicer za naše poslovanje neugodna, saj do sedaj beležimo že več kot 150 dni zaprtja zaradi epidemije. Kljub temu ostajamo pozitivno naravnani in pripravljamo nove vsebine ter projekte za obdobje po epidemiji.


Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem našim partnerjem, ki z nami soustvarjajo vsebine, programe in priložnosti za druženje. Največja zahvala gre našemu projektnemu partnerju Študentskemu klubu Sevnica in njegovim aktivistom, Rotaract klubu Sevnica, Mladinskemu svetu Občine Sevnica, Zavodu KŠTM Sevnica in Občini Sevnica. Hvala tudi vsem ostalim, ki kakorkoli sodelujete z nami in ste del naše zgodbe.


Največja zahvala pa gre seveda tudi VAM, dragi naši obiskovalci. Bodite še naprej gonilo naše zgodbe, saj vse kar počnemo, počnemo za vas in z vami.


Hvala, Gašper Kostrevc z ekipo PLATZ



Oglejte si tudi