Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
SOB.
27°C
5°C
Oceni objavo

Česa v septembru ne smete zamuditi

1.    Ekskluzivni dogodek WINE & DINE POP UP na Telčah – moči sta združili prepoznavni ekipi kulinaričnega turizma Sevnice Gostilna Repovž in Domaine Slapšak. Za določen čas vam na edinstveni lokaciji med dolenjskimi vinogradi pripravijo vrhunski 5-hodni meni z odlično vinsko spremljavo, veliko interakcijami, kuhanjem v živo pred gosti, ogledom vinske kleti in drugimi spontanimi trenutki. Na voljo samo še v septembru (info@gostilna-repovz.si, 031 692 679).

2.       Večerni obisk gradu Sevnica in srečanje z grofico Mathilde – Mrak. Grad kot nekoč. Osvetljujejo ga sveče, vi se po njem sprehajate z lanterno. Vodnica vam prek interpretativnega vodstva razkriva zgodovino gradu. Srečate grofico Mathilde Arco Zinneberg, zadnjo lastnico gradu. Izjemno žensko, ki vam zaupa svojo življenjsko zgodbo, vredno romana. Več vam ne povemo. Rezervirajte si svoje mesto 21., 24. ali 25. septembra in si zagotovite ogled po prijazni ceni 6,90 €/osebo (dozivljaj@kstm.si, 051 680 287).

3.       Polet z jadralnim padalom z Lisce – vsak izmed nas je kdaj sanjal o letenju in svobodi, ki si jo zamišljamo, kadar opazujemo ptice v letu. Redko kdo pa se spomni, da se temu občutku najhitreje in najbolje lahko približa s poletom v tandemu z jadralnim padalom. Ste pripravljeni na vznemirljivo edinstveno doživetje? Pobrskajte po FB Tandemski poleti z Lisce in si rezervirajte najboljši skok v jesen (dosezisonce@gmail.com, 031 241 007).

Možnost koriščenja bona21 za navedena doživetja preverite v Doživljaju, TA Posavje, Glavni trg 19, 8290 Sevnica, dozivljaj@kstm.si ali 051 680 287.

Annemarie Culetto, KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi