Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
10°C
CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o.
Storitev

CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o.

Predstavitev

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z CNC obdelavo vseh vrst materialov, od jekla, aluminija, nerjavnega materiala in tudi drugih kovin in nekovin. Ponujamo storitve struženja in rezkanja na najsodobnejših CNC stružnicah in CNC rezkalno obdelovalnih centrih. Uporabljamo CNC obdelovalne stroje priznanih svetovnih proizvajalcev. Ker stremimo k visoki kakovosti naših izdelkov smo leta 2021 pridobili certifikat ISO 9001:2015. Za nadzor kakovosti uporabljamo najnovejšo merilno opremo.

Podpiramo mlade in nudimo možnost praktičnega usposabljanja in študentsko delo. V našem dinamičnem kolektivu pa je vedno dobrodošel nov kader z željo po novem znanju.

Naša vizija

Z lastnim znanjem, z dinamičnim razvojem proizvodov, s sodobno tehnološko opremo in s poslovnim dolgoročnim povezovanjem z evropskimi podjetji želimo postati prepoznavni v evropskem prostoru na področju razvoja in proizvodnje ciljnih segmentov rezkanih in struženih proizvodov.

CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o. CNC OBDELAVA KOVIN BORŠTNAR d.o.o.