Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
3°C
-8°C
JUTRI
5°C
-8°C

STAND UP ŠOV: Razgaljeno v Sevnici vol.2

3774
Deli

Študentski Klub Sevnica org v lokalu PLATZ po 3 mesečnem premoru Razgaljenega v Sevnici spet kuha pikantno komediantsko godlo. Razgaljeno v Sevnici vol. 2!

Zopet bo sočno in nepozabno. Stand up šov, na katerem bo nastopala odštekana trojica: 

Stefan Šumanac Šumi je eden najboljših slovenskih stand up komikov, po besedah svoje mame. V njegovem materialu najdemo vse možne teme, od šole, do razlik med moškimi in ženskami, imitacije in mnogo njegovih življenskih zgodb, ki jih obrne v prave komične dogodivščine. Stefan je znan tudi po tem, da je posnel veliko število reklam, videospotov in skečev z velikim številom znanih slovenskih estradnikov. S stand up komedijo se ukvarja že 8. leto in ima preko 500. nastopov. Je še vedno aktualni stand up komik leta in to bo tudi ostal. 

Husein Šakanović (BiH-SLO), ki ga je iz rodne Bosne pot s trebuhom za kruhom najprej vodila na Hrvaško, od tam pa v Slovenijo. S svojo simpatičnostjo in zmedeno persono se je hitro prikupil publiki. Husein Šakanović je komik, ki ga odlikuje posebna odrska prezenca. Njegovo pripovedovanje avtobiografskih zgodb je iskreno, celo naivno. Čuden ritem govora in pavze, ki jih Husein že po naravi umešča tja,kjer jih v govoru drugih ni, ustvarjajo dodatno napetost.Napetost, ki jo kmalu sprosti z domislico, ki je včasih splošna in "ljudska",včasih presenetljivo pronicljiva, včasih pa nadrealna. Čeprav je njegov humor skoraj izključno avtobiografski, ne sloni zgolj na samoironiji. Husein v svoje zgodbe vpleta tako trivialnosti, kot ostro politično in socialno kritiko, kjer se trdno postavi na stran delavca, malega človeka. Vse zavito v naiven, nedolžen in simpatičen paket. 

Matic Kokošar je študent iz centra Tmina, ki mu je študentski dom prirasel k srcu, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru. Zvedeli bomo kako je živet v Grapi in zakaj je v Rožni lepše in kakšen vpliv imata na študij babica in dedek

Sevnica bo razgaljena, obiskovalcem bomo pregnali smeh v kosti! 

Vstopnine ni!

PS.: Ta teden pozabite na trebušnjake. Obljubljamo vam, vaše trebušne mišice boste utrdili za en mesec nazaj in naprej.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!