Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

OBISK MEDIJSKE HIŠE

V okviru obiskov konjiških podjetij se je župan Občine Slovenske Konjice Darko Ratajc odzval povabilu lokalnega medija. Obiskal je Radio Rogla, ki domuje na Škalski cesti v Slovenskih Konjicah. S sedežem v osrčju Konjiškega medij budno bdi nad dogajanjem v naši občini in širši destinaciji Rogla-Pohorje, informira ter poslušalce nagrajuje z dobro glasbo in zabavnimi dialogi.   

Radio Rogla je del medijske skupine Novice, ki že tretje desetletje združuje priljubljene in dobro poznane regionalno lokalne medije, tako v tiskani, elektronski in radijski obliki. Družbo sestavljajo regionalni Radio Rogla, pet lokalnih časopisov (Novice, Celjan, Rogaške novice, Bistriške novice, Šentjurske novice) in regionalni spletni portal www.novice.si.

Poslušajo in berejo jih v velikem delu savinjske statistične regije in delu Podravja. Skupaj imajo 52.000 bralcev, tedensko 74 tisoč poslušalcev, spletni portal pa mesečno beleži do 200 tisoč ogledov.

Radio Rogla je najbolj poslušan radio v ne-mestnih občinah med Celjem in Mariborom. Radijska ciljna skupina je aktivna populacija, s starostjo poslušalcev nad 25 let na Štajerskem. Radijsko oddajanje zajema izbrano popularno glasbo, moderno radijsko shemo s kratkimi govornimi vhodi moderatorjev.

Ob obisku je župan izrazil zadovoljstvo, da v našem mestu domuje tako prepoznavna medijska hiša, ki smo jo Konjičani že pred časom vzeli za svojo.

Oglejte si tudi