Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Otroške ustvarjalne delavnice v deželi kozolcev

V Deželi kozolcev pripravljamo zanimive otroške ustvarjalne delavnice. 

Obvezne prijave na info@dezelakozolcev.si oz. preko telefona 040 839 004.

Zimske dekoracije za vsak dom – 28. 1. 2023, 9.00 – 12.00

Zima je še vedno tu, zato bomo na ustvarjalni delavnici s pomočjo različnih materialov ustvarili lepe zimske dekoracije, ki se jih bodo razveselili tako najmlajši, kot tudi odrasli. V steklenih kozarcih bomo ustvarili zimsko pravljico, saj bodo v njih stali snežaki, na manjših slikah pa bomo snežinkam dodali kristalčke in barve ter ustvarili še druge dekoracije.
Izvajalka: Nina Kolar, www.unikatnica.com
Udeležba je brezplačna.


Izdelava pustnih mask za najmlajše in odrasle – 18. 2. 2023, 9.00 – 12.00
Ohranjanje pustne tradicije je veliko lažje, če se ob tej priložnosti našemijo prav vse generacije. Da bodo pustna rajanja še bolj prijetna, si boste na ustvarjalni delavnici iz različnih materialov izdelali svoje obrazne pustne maske, če želite, pa lahko s seboj prinesete tudi blago, da si boste sešili kakšne pustne dodatke.
Izvajalka: Nina Kolar, www.unikatnica.com
Udeležba je brezplačna.


Izdelava velikonočnih okrasnih jajčk in dekoracij – 1. 4. 2023, 9.00 – 12.00
Ustvarjalna delavnica bo navdušila vse tiste, ki ste že kdaj okrasili kakšno velikonočno jajce, pa tudi tiste, ki se tega opravila še nikoli niste lotili. Na ustvarjalni delavnici bomo s pomočjo različnih ustvarjalnih tehnik (sladkorne, z bleščicami, z barvami ter s prejicami) ustvarjali velikonočna dekorativna jajčka ter ostale dekoracije, ki bodo lepo okrasile mize, polne velikonočnih dobrot.
Izvajalka: Nina Kolar, www.unikatnica.com
Udeležba je brezplačna.

Oglejte si tudi