Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Praznično vzdušje v Medgeneracijskem centru

"Zlata priložnost, ki jo iščeš, je v tebi samem." O. S. Marden
V preteklem tednu je bilo v Medgeneracijskem centru Šentilj prav posebno. Stanka Dobaj in Anica Černec sta nam pripravili delavnico o prazničnih pogrinjkih in bontonu pri mizi. Med poučnim predavanjem o uporabi pribora, ki se pojavi na mizi, smo se večkrat nasmejali situacijam, v katerih smo se že ničkolikokrat znašli. Uspeli sta nas nagovoriti, da pobrskamo po svojih prepolnih vitrinah lepih krožnikov, kozarcev in z njimi pogrnemo mizo za velikonočni zajtrk, ki je pred nami.
Za svečano pogrnjeno mizo so sedli tudi prav posebni gostje, otroci iz vrtca Šentilj. Radovedne oči so pazljivo spremljale vse, kar se je dogajalo okrog njih. Če pozorno prisluhnemo, še danes slišimo odmev otroških pesmic, ki smo jih sami že malce pozabili.

Stanki in Anici se prisrčno zahvaljujemo za dragocen čas, ki sta nam ga namenili. Prepričani smo, da nas lahko še marsikaj naučita, zato vas vabimo, da pozorno spremljate naš urnik, ki je objavljen na Facebook strani Medgeneracijskega centra, in izkoristite novo priložnost, če ste to morda zamudili.

Oglejte si tudi