Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

DRUGI JAVNI POZIV ZA VKLJUČITEV V PROGRAM PONI

Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o. skupaj z Mariborsko razvojno agencijo in Znanstveno-raziskovalnim središčem Bistra Ptuj izvaja nov regijski projekt PODJETNO NAD IZZIVE – PONI Podravje. Projekt je namenjen vsem, ki imajo podjetniško idejo in željo po njeni realizaciji, ne glede na starost, stopnjo in smer izobrazbe.

Na Zavodu za zaposlovanje RS, Urad za delo Lenart, je objavljen Drugi javni poziv za vključitev v program PONI, kjer bomo za obdobje štirih mesecev zaposlili 4 osebe.

Upravičenci morajo imeti stalno ali začasno bivališče na območju 10 občin LAS Ovtar Slovenskih goric: Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Lenart, Pesnica, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj.

V tem času bodo zaposleni udeleženci pridobili vsa potrebna podjetniška znanja, oblikovali ustrezen poslovni model ter pripravili poslovni načrt, na podlagi katerega bodo po zaključku programa ustanovili lastno podjetje.

ROK ZA PRIJAVO JE 4. JUNIJ 2021!

Več informacij lahko najdete na: https://www.rasg.si/index.php/sl/projekt-poni

Prednosti projekta:

  • 4 mesečna redna zaposlitev, ki udeležencem omogoči, da se v celoti posvetijo razvoju svojih idej;
  • uporabna individualna in skupinska podjetniška usposabljanja;
  • podpora in pomoč izkušenih mentorjev pri razvoju ideje in pripravi poslovnega načrta;
  • delo s somišljeniki, mreženje s podjetniki in prvi koraki na podjetniški poti.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več informacij o projektu lahko dobite na Razvojni agenciji Slovenske gorice v Lenartu (predhodna najava) ter na 051 368 118 oz. poni@rasg.si.

 

Razvojna agencija Slovenske gorice, d.o.o.

Oglejte si tudi