Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

Nori december na gradu Cmurek

V Muzeju norosti smo že zavihali rokave in s skupaj s prijatelji pripravili prizorišče za še zadnje srečanje v tem letu!
 

Medse vas povabimo v soboto, 16. decembra 2017, med 14. in 17. uro, ko se bomo srečali, družili, zabavali na dvorišču gradu Cmurek.

 

Tako kot vsako leto, smo tudi letos povabili ustvarjalce in rokodelce iz okolice, da se s svojimi izdelki predstavijo na grajskem dvorišču. Medse smo povabili tudi socialne in kulturne iniciative, ki si prizadevajo za višjo kakovost življenja v regiji.

 

Pod grajsko smreko bo spet dišalo po kuhanem vinu, čaju in domačih piškotih. Za glasbeno popestritev bodo poskrbeli lokalni pevski zbori. Otroci se bodo zabavali v posebni otroški delavnici »Pri Zeleni hiški«.

 

Je že res, da december poka po šivih od dogodkov, pa vendarle bi bilo pregrešno, če bi zamudili ta pravi »nori december« v Muzeju norosti. Pridružite se nam v soboto, 16. decembra 2017, med 14. in 17. uro, na gradu Cmurek.

 

POSEBNO OBVESTILO: Veseli bomo, če boste naše aktivnosti podprli tako, da Muzeju norosti namenite 0,5 % dohodnine (denar bo sicer pristal v državnem proračunu). Obrazec najdete na povezavi.

 

Oglejte si tudi