Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Tradicionalni županov novoletni sprejem

Ob bližajočih se božično novoletnih praznikih ter ob dnevu samostojnosti in enotnosti, je župan Občine Šempeter - Vrtojba mag. Milan Turk je v petek, 13. decembra, v Coroninijevem dvorcu pripravil tradicionalni novoletni sprejem, kjer je gostil člane občinskega sveta, odborov, komisij, občinske uprave, predstavnike javnih zavodov, gospodarstvenikov, poslovnih partnerjev in druge predstavnike javnega življenja v občini Šempeter - Vrtojba. 

 

Župan se je v svojem nagovoru spomnil vidnejših dogodkov, ki so zaznamovali leto 2019 v občini Šempeter - Vrtojba, se na kratko dotaknil preteklih investicij in projektov, ki jih je občina izpeljala ter poudaril, da se bo skupaj s sodelavci še naprej trudil delati dobro in preudarno. Vsem prisotnim se je zahvalil za dozdajšnje sodelovanje ter jim zaželel lepe in mirne božične praznike, prihajajoče leto pa da bi bilo polno optimizma in dobrih zgodb.

 

Novoletni sprejem, kjer sta praznično vzdušje pomagala soustvariti saksofonist David Mozetič in kitarist Samo Turk, je bil namenjen srečanju, povezovanju, sklepanju še trdnejših, pa tudi novih prijateljskih vezi ter razmišljanju o vsem kar je zaznamovalo leto 2019 in načrtih za prihodnje, hkrati pa je bil tudi zahvala vsem, ki so kakorkoli prispevali k mozaiku dogajanja v naši občini.   

Oglejte si tudi