Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Mladi vabljeni k sodelovanju na fotografskem natečaju "Kaj prosto gibanje pomeni za vas?"

Projektni partnerji projekta “Debata o prihodnosti štirih svoboščin Evropske unije – EU3doms” objavljajo fotografski natečaj z naslovom “Kaj prosto gibanje pomeni za vas?”. Bodite kreativni in osvojite izlet v Eisenstadt (v Avstriji),  ogled Vinariuma Lendava na vinsko turistični cesti Lendava, razstavo Salvador Dalija, ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava ter knjige Fotografije štirih dežel. Delite svoje poglede in izkušnje skozi fotografijo. Natečaj je odprt za skupino tekmovalcev (največ do 5 članov) starih med 14 in 18 let iz Slovenije.
 

Časovnica natečaja:

1. marec 2017 do 0:00:  Rok za oddajo fotografij

8. marec 2017: Obvestilo o rezultatih natečaja za 1., 2., 3. mesto

15. marec 2016 do 0:00: Rok za oddajo veščakov na Facebooku (nagrada publike)

16. marec 2017: Obvestilo o rezultatih natečaja za nagrado publike

 

Nagrade:

  • 1. mesto: Izlet v Eisenstadt, Avstrija (dvodnevni izlet z eno nočitvijo) z  možnostjo udeležbe na zaključni konferenci “Debata o prihodnosti štirih svoboščin Evropske unije – projekt EU3doms", na kateri bo sodelovalo 90 predstavnikov iz petih držav; vstopnica za Vinarium Lendava na vinsko turistični cesti, vstopnica za razstavo Salvador Dalija (ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava od 18. maja do 31. oktobra 2017), knjigo Fotografij štirih dežel (Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije).
  • 2. in 3. mesto: Vstopnica za Vinraium Lendava na vinsko turistični cesti Lendava in razstavo del Salvador Dalija (ki bo na ogled v Galeriji-Muzej Lendava od 18. maja do 31. oktobra 2017), knjigo Fotografij štirih dežel (Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije).
  • Nagrada publike: Vse prejete fotografije bodo tudi objavljene na Facebook strani projekta. Fotografija, ki bo prejela največ všečkov, bo nagrajena s knjigo Fotografije štirih dežel (Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije).

 

*Fotografije, ki bodo nagrajene s prvim, drugim in tretjim mestom ter nagrado publike bodo natisnjene in  vključene v potujočo projektno razstavo, ki bo gostila na projektnih dogodkih v Beogradu, Miercurea Ciucu, Nisu, Hévízu, Novem Sadu, Lendavi in Eisenstadtu.

Foto-natečaj projekta se izvaja pod okriljem programa Evropa za državljane in je sofinanciran s strani EACEA - Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno in kulturo.

Oglejte si tudi