Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
0°C
PON.
14°C
4°C
Oceni objavo

Obvestila občinske uprave

Rast okužb v Občini Šempeter-Vrtojba ne pojenja. Žal moramo sporočiti, da je bilo včeraj potrjenih 5 novih okužb. Po podatkih Covid sledilnika je pri nas trenutno aktivno obolelih 59 občanov. Zato pozivamo vse občanke in občane, da striktno upoštevajo priporočila NIJZ, saj bomo le tako lahko zmanjšali možnosti širjenja novega koronavirusa in izboljšali epidemiološko sliko v naši občini! V primeru suma okužbe  ostanite (v osamitvi) na vašem domu. Izogibajte se stikom z drugimi ljudmi. V primeru poslabšanja bolezni (na primer poslabšanje kašlja z gnojnim izpljunkom ali težko dihanje), se po telefonu posvetujte z vašim izbranim osebnim zdravnikom.

 

Obveščamo tudi, da je z namenom zajezitve širjenja okužbe s koronavirusom Covid-19 občinska uprava še vedno dosegljiva le preko telefona v času uradnih ur ali elektronske oz. navadne pošte, za morebitne nujne sprejeme strank pa se je potrebno predhodno naročiti preko telefona 05 335 10 00.

 

Obrazec v zvezi z gospodarsko javno službo zbiranja določenih vrst komunalnih odpadkov za Režijski obrat lahko oddate prek e-pošte na ro@sempeter-vrtojba.si ali po pošti v priloženi kuverti, kjer je poštnina za vas že plačana. Izjavo lahko v zaprti kuverti vržete tudi v občinski poštni nabiralnik, ki se nahaja na pročelju Coroninijevega dvorca. Za vsa vprašanja in pojasnila se lahko obrnete na go. Tejo Kodelja, ki je dosegljiva po telefonu na številki 05 33 51 627 ali po elektronski pošti na naslovu ro@sempeter-vrtojba.si.

Oglejte si tudi