Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Nagrajenci spomladanske križanke Glasila Občine Šempeter-Vrtojba

Tudi tokrat vam z veseljem sporočamo, da smo do 2. maja 2017 v našo redakcijo prejeli kar 36 rešenih križank in vsakemu posebej čestitamo za super reševanje naše nagradne križanke. 3. maja 2017 smo v skladu s pravilnikom, ki ga lahko dobite na spletni strani občine, izžrebali tri nagrajence. Žrebanje je potekalo brez zapletov in hitro so bili znani trije srečneži: Renato Fabjan, Katjuša Rabzelj in Marjan Simovič.

Pokrovitelj spomladanske nagradne križanke je bilo podjetje Franel, ki je za nagrajence pripravilo posebne darilne pakete različnih kozarcev. Podelitev nagrad je potekala 10. maja 2017, kjer je sam direktor podjetja Franel, Andrej Frančeškin, nagrajencem predal nagrade in presenetil tudi vse tiste, ki ste nam poslali rešeno križanko, s tolažilno nagrado, ki jo boste prejeli po pošti.

Ekipi podjetja Franel se iz srca zahvaljujemo za sodelovanje in pokroviteljstvo, vas drage bralke in bralci pa vabim, da ponovno sodelujete pri naši nagradni igri, saj bo morda naslednjič sreča prav na vaši strani. V poletni številki vam super nagrade pripravlja podjetje Naturavit – naravna kozmetika

Oglejte si tudi