Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
5°C
NED.
16°C
1°C
Oceni objavo

Fotografski natečaj z naslovom "Od Alp do Jadrana: križišče biotske raznovrstnosti in kultur"

Program sodelovanja Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 z veseljem objavlja fotografski natečaj z naslovom "Od Alp do Jadrana: križišče biotske raznovrstnosti in kultur". Tema se navdihuje ob bogastvu naravnih, urbanih in kulturnih znamenitosti na programskem območju in spodbuja natečajnike, da prikažejo lepoto naravnega in kulturnega stikanja med Italijo in Slovenijo.

Na natečaju lahko brezplačno sodelujejo vse polnoletne osebe, naj so to profesionalni ali amaterski fotografi. Fotografije morajo biti posnete na območju programa, vsak prijavitelj pa lahko predloži največ tri fotografije.

Čaka vas vrsta privlačnih nagrad, prva nagrada pa je darilni bon v vrednosti 250 EUR za nakup v trgovini z multimedijsko opremo. 

Za sodelovanje in dodatne informacije si oglejte priložena pravila.

Na kaj še čakate? Fotografsko gradivo pošljete najpozneje do 2. 11. 2021 ob 12.00 na elektronski naslov info.itaslo@regione.fvg.it; pri tem uporabite način pošiljanja, ki omogoča prenos velikih datotek (na primer »WeTransfer«), in priložite ustrezno izpolnjeno in podpisano »prijavnico na fotografski natečaj«, ki jo najdete v prilogi pravilnika fotografskega natečaja.

Oglejte si tudi