Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Dobrodelna akcija Pecivo za starejše

Vstopamo v decembrski čas, ko bo spet vse dišeče in bleščeče. Da bo dišeče res po vseh naših domovih, Dom upokojencev Nova Gorica vabi vse, ki radi pečete, da se jim tudi letos pridružite v akciji Pecivo za starejše, s katero bodo že 5. leto zapored pričarali nasmešek zadovoljstva uporabnikom storitev Centra za pomoč na domu.

 

Letošnja gesta peke peciva za starejše in invalidne osebe je pridobila še močnejši pečat, saj nas negotovost in strah, vse-prevečkrat puščata same, osamljene in nemočne. Da bomo lahko vsi začutili nekaj zadovoljstva in praznične spokojnosti, vas vabimo, da tudi letos spečete nekaj suhega peciva, ki ga bodo zaposleni novogoriškega Doma upokojencev razdelili med njihove uporabnike v vseh 6. občinah: Mestne občine Nova Gorica, Občine Brda, Občine Kanal ob Soči, Občine Šempeter-Vrtojba, Občine Renče-Vogrsko in Občine Miren-Kostanjevica.


Če nimate časa za doma pripravljeno pecivo, bodo veseli tudi kupljenih dobrot. Pecivo bodo zbirali v sredo, 16. decembra 2020, med 7. in 14.30 uro, in sicer na treh lokacijah:

  • CENTER ZA DNEVNE AKTIVNOSTI STAREJŠIH ŠEMPETER PRI GORICI, Cesta Prekomorskih brigad 62a, Šempeter pri Gorici,
  • DOM UPOKOJENCEV NOVA GORICA, Gregorčičeva 16, Nova Gorica,
  • CENTER ZA POMOČ NA DOMU, Trg Jožeta Srebrniča 6, Solkan.

 

Pecivo bo razdeljeno med uporabnike storitev Centra za pomoč na domu v petek, 18. 12. 2020, zato priporočajo, da prinašate suho pecivo, brez pokvarljivih nadevov. Pecivo lahko pospremite z lepo mislijo ali voščilom.

 

Za več informacij lahko kontaktirate Ajdo Miška, pobudnico akcije PECIVO ZA STAREJŠE: 041 642 001.
Za informacije glede dostave peciva je na voljo Tanja Peloz: 031 773 770.

Oglejte si tudi