Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

DANES
11°C
-5°C
JUTRI
5°C
-1°C

Zavzemanje aktivne vloge pri prepoznavanju in uravnavanju stresa na delovnem mestu

3360
Organizator: Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica
V sklopu delavnic za PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU vabimo na 2. delavnico z naslovom
"Zavzemanje aktivne vloge pri prepoznavanju in uravnavanju stresa na delovnem mestu"

Fakulteta za vede o zdravju Univerze na Primorskem v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Nova Gorica, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Društvom za ergonomijo in Mestno občino Nova Gorica organizira serijo delavnic z naslovom Interdisciplinarna preventivna skrb za zdravje delavca v mikro in malih podjetjih Primorske.
Skrb za zdravje in zadovoljstvo delavcev je pomemben korak k uspešnosti posameznih organizacij in posledično za zdravje in zadovoljstvo ljudi v regiji, kjer organizacije delujejo. S proaktivnim ukrepanjem na tem področju lahko prispevamo k izboljšanju zdravstvenih, ekonomskih in socialnih kazalcev na ravni organizacije, regije in države.

Za vse, ki si želijo dolgoročno skrbeti za zdravje, dobro počutje in medosebne odnose ter učinkovito in z veseljem opravljati svoje delo, je nujno poznavanje simptomov stresa, razumevanje vzrokov ter poznavanje strategij za preprečevanje in obvladovanje stresa. 
Namen srečanja bo seznanitev z osnovnimi značilnostmi doživljanja stresa, vzroki zanj ter načini obvladovanja. V prvem delu delavnice bomo pregledali simptome in vrste stresa, spoznali kje je meja med dobrim in slabim stresom ter kakšne so posledice, če smo slednjemu dalj časa izpostavljeni. 

Več informacij o delavnici preberite na naši spletni strani: http://www.ooz-novagorica.si/dogodki

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!